1400m² WINKELRUIMTE TE HUUR IN TILBURG

Het in de jaren 60 gebouwde en uitgebreide pand heeft een winkeloppervlak van ca. 1.250 m², geheel op de begane grond gelegen alsmede 150m² opslagruimte. Op de eerste verdieping is de kantine en zijn de toiletten. Het pand met detailhandelsbestemming, dat valt binnen het bestemmingsplan Heikant 2007, is uitermate geschikt voor supermarkten en andere grootschalige winkels. Tot voor kort werd het pand door Kwantum in gebruik genomen.

De locatie
De winkelruimte, op loopafstand van het Wagnerplein, is gelegen in de wijk De Heikant. De winkel is uitermate goed met het eigen vervoer te bereiken middels de buitenring rondom Tilburg. Een bushalte plaats is op 250 meter loopafstand. Via de Ringbanen vind u eenvoudig uw weg naar het centrum van Tilburg en bereikt u via de tangent snel de A58 (Breda – Eindhoven) en de A261 (Tilburg – Waalwijk).
In het gebied ook grootschalige woning renovatie en herontwikkeling plaats. Zo is de herontwikkeling van de woningen in het gebied Stelaertshoeve geïnspireerd uit de jaren ’30 van de vorige eeuw.

Bruisend hart
Tilburg is met haar ruim 210.000 inwoners de zesde stad van Nederland. Hiervan wonen ca. 25.000 inwoners in Tilburg noord. Het Wagnerplein, wat op loopafstand is gelegen, wordt op dit moment volledig gerenoveerd. Dit gebied, wat “het bruisend hart van Tilburg Noord” worden genoemd, heeft een grote aantrekkingskracht voor het winkelend publiek uit de regio. Bedrijven als Action, Albert Hein, Hema, Kruidvat, maar ook horeca zoals Domino’s Pizza, hebben zich hier gevestigd.

Winkel: : ca. 1.400 m² winkel- en opslagruimte
Parkeerplaatsen: : 60 op eigen terrein
Huurprijs: : op aanvraag
Aanvaarding: : In overlegBen jij geïnteresseerd in dit pand? Neem dan contact op met Bresson van Kempen voor meer informatie.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.