[VIDEO] NOORDERSTREEK IS TILBURGS NIEUWSTE WIJK!

Langs het Wilhelminakanaal in Tilburg, op de plaats waar wijnimporteur Verbunt zich ooit vestigde, ontstaat een bijzondere woonwijk; De Noorderstreek. Vrijstaande woningen, Twee-onder-één-kaps én de zogenaamde "Morgenwoningen". De wijk is inmiddels zo goed als klaar, op het CPO project na. Tim ging in zijn Tourtje Tilburg langs de nieuwe wijk en sprak de aannemer.

In Tourtje Tilburg met Tim gaat Tim met zijn vlogcamera naar nieuwbouw- of renovatieprojecten in onze stad. Wie komt er te wonen of wat gaat er huisvesten? Waarom is dit de juiste plek en waarom ziet het er zo uit? In interviews met aannemers, architecten, grondeigenaren en initiatiefnemers komt hij een hoop te weten! Altijd gepaard met toffe shots van het project in aanbouw.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.