5 GOEDKOPE KAPPERS VOOR STUDENTEN IN TILBURG

Krap bij kas zitten is voor veel studenten een welbekend probleem. Het huren van een kamer, kosten van de studieboeken, en natuurlijk de nodige biertjes gaan niet in de koude kleren zitten. Dit zorgt vanzelfsprekend voor het maken van keuzes over uitgaven. Wij kunnen ons voorstellen dat je als student de keuze tussen een stapavond of een knipbeurt al snel hebt gemaakt. Aangezien het toch ook belangrijk is om er goed uit te zien, hebben wij een overzicht gemaakt van kappers in Tilburg waar je gerust naartoe kunt gaan met een kleine portemonnee.

1. Kokky’s Kappers
Bij Kokky’s kun je op woensdag als student terecht voor een goedkope en kwalitatieve knipbeurt. Op vertoon van je studentenpas kost een knipbeurt maar €11,-. Overigens kun je hier op alle andere dagen ook prima terecht want Kokky’s hanteert vaste lage prijzen!
Kokky's Tilburg

2. AllHairz & AllFeetz
Wassen, knippen en drogen kan bij deze salon al vanaf €12,50. Naast het knippen van je haar kun je hier ook terecht voor schoonheidsbehandelingen zoals pedicure en harsen.
AllHairz&AllFeet

3. Gina’s Haircuts & Go
Studenten kunnen bij Gina’s Haircuts & Go voor knippen en stylen terecht voor maar €16,-. Daarnaast is het elke donderdag van 09:00 tot 12:00 uur happy hour en dan betaal je zelfs maar €15,-!
Gina's Haircuts& Go

4. Brainwash
Brainwash zit inmiddels door heel Nederland met 4 vestigingen in Tilburg. Deze kapper is razendpopulair onder studenten omdat je hier voor een goede kwaliteit weinig betaald. Zo kost wassen, knippen én drogen maar €17,50.
Brainwash Tilburg

5. Zijn Haarmode 
Bij Zijn Haarmode in Tilburg kunnen alle mannelijke studenten terecht voor een goedkope trim of knipbeurt. Studenten profiteren namelijk op woensdag en donderdag van korting bij deze kapsalon!
Zijn Haarmode

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.