5 STUDEERPLEKKEN IN TILBURG MÉT KOFFIE EN GRATIS WIFI

Veel studenten zitten vaak met het probleem dat ze geen fijne plek hebben om rustig te studeren en aan opdrachten voor school te werken. Voor alle studenten in Tilburg zijn er gelukkig wél een aantal plekken waar je gerust aan school kan werken. Naast deze plekken wordt er overigens door heel het centrum van Tilburg gratis WiFi aangeboden, hoe handig is dat!

Wij hebben een lijstje gemaakt met 5 plekken waar je gerust een hele middag kunt werken aan je schoolopdrachten onder het genot van een kop koffie. Deze lijst is op willekeurige volgorde.

1. Buutvrij
Buutvrij is een koffiecafé waarbij vers, gezond en lekker voorop staat en waar goede muziek, ontwerp, creatie de uitgangspunten zijn. Dit café is zeer geschikt als studieplekje!
Café Buutvrij Tilburg

2.Breexz
Met een centrale ligging aan het station in Tilburg is Breexz een fijne plek om met je laptop een paar uur flink door te werken. Handig dus als je later op de dag een trein moet halen. Onlangs is het nog helemaal verbouwd en naast de lekkere koffie en gratis Wifi kun je hier ook lekker lunchen.

Breexz Tilburg

3. Gianotten Mutsaers Lunchcafé
Gianotten Mutsaers is een boekenwinkel in de Emmapassage waar je prima terecht kunt voor een middagje studeren. De koffie die ze hier serveren stond zelfs op nummer 22 in de Koffie Top 100 2015! Je kunt hier ook heerlijke tosti’s en zoetigheden bestellen, want na al dat harde werken zul je vast honger hebben gekregen.
Gianotten Mutsaers

3. Eethuis Twintig
Bij Eethuis Twintig kun je doordeweeks vanaf 12:00 uur terecht voor een lekker bakje koffie. Neem je laptop mee en kies bij lekker weer een tafeltje buiten uit zodat je tussen het werken door kunt genieten van het uitzicht op de Piushaven.

 


5. Smeer ‘m
De meisjes van het Smeer ‘m team doen dagelijks hun uiterste best om met een stralende lach de lekkerste lunchgerechten en koffies te serveren. Hier komen dagelijks veel mensen naartoe met hun laptop om rustig te werken.

Smeer 'm Tilburg

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.