500 LITER GRATIS BIER BIJ CAFÉ BRANDPUNT

Brandpunt bestaat dit jaar 37 jaar, en omdat vorig jaar hun verjaardag zo’n succes was, vieren zij het dit jaar wederom groots! Dinsdag 29 januari vanaf 22:00 is de eerste 500 liter bier GRATIS! Zorg dus dat je er snel bij bent. Foto: Brandpunt

Café Brandpunt is een van de oudste, traditionele eetcafés in Tilburg. Het werd bekend als studentencafé maar heeft tegenwoordig veel te bieden en zet met haar vernieuwde inrichting de sfeer en het juiste gevoel voor ieder moment van de dag. Met haar 013+1 (speciaalbier-)tapkranen, 40 speciaalbieren van de fles, rijk gevulde borrelborden, verse kaas- en charcuterieplanken is er voor ieder wat wils.

Brandpunt is nu nog steeds een studentencafé in hart en nieren. Van donderdag tot en met zondag wordt er gefeest tot in de late uurtjes. De meeste dagen maakt een dj het feest compleet tot het condens op de ramen staat.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.