6 KEI TOFFE CREATIEVE STAGEPLEKKEN IN ONZE STAD!

Studerend Tilburg opgelet, onze stad is hard op weg een mega creatief broeinest te worden! Deze 6 hartstikke toffe stageplekken zijn daar het bewijs van. Eventmanagers in spé, bijna-communicatiespecialisten, repeterende vormgevers en nog-net-geen-productiebaasjes: EAT YOUR HEART OUT!

PRODUCTIEKANJER BIJ WERKTUIG BRANDS EN EVENTS.
Voor extra hulp tijdens het drukke festivalseizoen en aankomende clubseizoen is Werktuig (onder andere verantwoordelijke voor Snolly, Sjannies Schuurtent en Soepel by Desperados) op zoek naar een productie stagiaire en een communicatie stagiaire! Wat moet je volgens hun vacature nou ècht kunnen?

Onder andere een podium opbouwen in de stromende regen, pallets sjouwen bij 35 graden, DJ’s terugmailen dat 6 stuks CDJSNexus2000 echt niet nodig zijn voor een set van een half uur en weten hoe een spanband werkt. Sta jij dus stevig in je werkschoenen? Mail deze gasten even.

EVENTMANAGEMENT STAGE BIJ PKHS.
De nieuwe club PKHS in Tilburg is op zoek naar een marketing-/communicatie-/ event management-stagiair(e).
Je moet onder andere zorg dragen voor het bijhouden van hun online agenda’s, de website en social media, het assisteren van programmeurs en het uitdenken van nieuwe concepten. Je moet affiniteit hebben met house en techno en zeker geen  9 tot 5-mentaliteit hebben.

De voorkeur gaat uit naar een stagiair uit Tilburg. Wij snappen dat. Reageren kan via stephanie@eventureconcepts.nl. Bellen in plaats van mailen mag ook: 06-51481390.

REDACTIE STAGIAIRE BIJ THIS IS OUR HOUSE.
This is Our House zoekt een veelzijdige content-maker met affiniteit voor dancemuziek. Je moet een liefhebber van elektronische dansmuziek en de partycultuur zijn en het liefst van je hobby je werk willen maken.

Ben je schrijfvaardig, creatief, initiatiefrijk en kunt (basale) dingen ontwerpen en editen? Studeer je journalistiek, communicatie of aanverwant? Dan ben jij mogelijk de persoon die zij zoeken!

EEN HEEL CREATIEF STAGETEAM GEZOCHT BIJ SCHEEPENS
Gaat je hart sneller kloppen van een goed concept? Krijgt één van jullie kippenvel van scherpe copy en de andere tranen in de ogen van schitterend design? Dan hebben zij een stageplek voor jullie.

Koffie halen doen ze dan zelf wel. Daar heb je als stageteam bij Scheepens namelijk helemaal geen tijd voor. Stage lopen bij hen betekent ideeën bedenken, ideeën bedenken en tussendoor ook nog ideeën bedenken voor de tofste klanten. Meewerken met de creatieve teams van Scheepens, ping-pongen in de pauze met een tosti in je hand en speciaalbiertjes drinken in de Spoorzone. Volgens mij kun je het slechter treffen als stagiaires. Dus waar wacht je nog op?

COMMUNICATIE EN MARKETING TALENT VOOR DONNAMUSIC.
Hét boekingskantoor van Tilburg is op zoek naar een communicatie-marketing talent! Donna music is een vlamnieuw en groeiend boekingskantoor met een breed scala aan genres. Van artiesten met een R&B achtergrond tot discokoningen en feestfanaten. Met deze allround kracht heeft dit jonge bedrijf al een klantenbestand met onder andere Festyland, Paaspop, 7th Sunday en Weekend Magnifiek. Zij zoeken dus iemand die artiesten met gemak in de markt zet en alle vormen van social media op zijn duimpje kent.

EN MAARLIEFST 3 TOFFE STAGES BIJ QANVAS
Qanvas ontwikkelt bijzondere belevingen die passen binnen verschillende culturele disciplines. Ze geven een eigen draai aan muziek – of kunstconcepten en verbinden de juiste partners. Qanvas is verantwoordelijk voor de organisatie van Aus Berlin, Sofa Sessies, Brabantse Bosconcerten en het surrealistische doolhof. Ze bieden een creatieve werkplek in een omgeving met inspirerende collega’s en partners.

De keuze is reuze! Marketing En Communicatie, Office Manager of Artiest Productie.