8 SEPTEMBER: OPEN DAG FACTORIUM

Fotografie_Jostijn Ligtvoet_KLEINER
Hey jij daar! Heb je altijd al iets willen doen met dans, muziek, theater of musical? Kom dan naar de Open Dag van Factorium op zondag 8 september! Er is een uitgebreid programma met workshops, openbare repetities, muziekinstrumenten uitproberen, voorstellingen en andere optredens. Voor de allerkleinsten is er een Minifactory met allerlei leuke kinderactiviteiten. Je bent van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur om lekker rond te slenteren of zelf de stoute podiumkunstschoenen aan te trekken. Prins Heerlijk zorgt natuurlijk weer voor een lekker bakje koffie of een verkoelend glaasje fris.

We beginnen onze Open Dag in de Factorium Foyer met een spetterende musicalshow van onze Musical4U tieners en een concert van het Regionaal Strijkorkest! De rest van de middag kun je non-stop meedoen (en meekijken) met dans-, muziek-, theater- of musicalworkshops en zijn er optredens van onze popbandjes en ensembles. Natuurlijk zijn ook al onze muzieklokalen open en kun je kennismaken met heel veel verschillende muziekinstrumenten. Houd ook het voorplein goed in de gaten want daar is een super toffe verrassingsact geprogrammeerd. En op het festivalterrein van De Opening (bij Theaters Tilburg) kun je diezelfde dag ook extra genieten van een aantal Factorium acts!

Wil je na onze Open Dag direct starten met een cursus, schrijf je dan snel in. Of volg eerst een gratis proefles. Meer informatie:www.factorium.nl/opendag. See yah soon bij Factorium: our stage is yours!

Datum en tijd: zondag 8 september, 12.00 – 17.00 uur.
Locatie: Factorium, Koningsplein 11A Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat).

Factorium is een huis voor Muziek, Theater, Musical en Dans  waar jaarlijks 9.000 mensen deelnemen aan lessen, workshops en projecten. Factorium zorgt ervoor dat jaarlijks 25.000 kinderen op de basisschool kennismaken met kunst & cultuur. Er komen daarnaast gemiddeld 22.000 bezoekers in het Factorium Theater. Ons werkgebied beslaat de gemeenten Tilburg en Goirle. Meer informatie: www.factorium.nl.

Instagram: www.instagram.com/factoriumpodiumkunsten/
Facebook: www.facebook.com/FactoriumPodiumkunsten
Facebookevent Open Dag: https://www.facebook.com/events/380473652672705/
YouTube:  www.youtube.com/user/FactoriumOnline
#factorium

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.