AaBe Fabriek feestelijk geopend

Op zaterdag 30 september jl. werd de AaBe Fabriek met talloze feestelijke activiteiten en acties officieel geopend door de burgemeester van Tilburg, Peter Noordanus.

Op de laatste dag in zijn functie als burgemeester van Tilburg, drukte Noordanus om 14.15 uur op de knop van het confettikanon om de AaBe Fabriek officieel te openen. De officiële opening was daarmee tevens een van zijn laatste officiële handelingen. Van de AaBe Fabriek ontving Noordanus uit handen van Marc Meeuwis namens de AaBe Fabriek, als dank voor zijn werk als burgemeester de afgelopen jaren, de BEdankt Award.

Grand opening AaBe Fabriek TilburgPeter Noordanus met Marc Meeuwis

De festiviteiten werden gecompleteerd door een kinderplein, diverse muziekoptredens, leuke winkelacties, demonstraties en een horecaplein vol foodtrucks van de verschillende restaurants uit de Piushaven. Ook werden er goodiebags uitgedeeld en werd de winnaar voor een weekend Londen en de winnaars van de kleurwedstrijd bekendgemaakt.

Klap op de vuurpijl was ’s-middags het optreden van Maan, bekend van The Voice of Holland. Bezoekers van jong tot oud lieten zich door het matige weer niet weerhouden in grote getale aanwezig te zijn.

Grand opening AaBe Fabriek Tilburg
Zangeres Maan

Ben je benieuwd wat de AaBe Fabriek verder te bieden heeft? Kom langs, het winkelcentrum is dagelijks geopend.

Winkelcentrum met historie!
De AaBe Fabriek mag zich met een historisch karakter en ruim 31.000 m2 aan vloeroppervlak dé blikvanger van de regio noemen. Het huidige winkelaanbod van ruim 30 winkels bestaat onder meer uit: Beter Bed, Henders & Hazel, Xenos, Eyewish, Zeeman, Blokker, BCC, Leen Bakker, Kruidvat, Toys XL, Kwantum, Roobol en Big Bazar. Daarnaast zijn de supermarkten Jumbo en Lidl aanwezig.

Voor de bezoekers valt er bij de AaBe Fabriek veel te zien, te beleven, te winkelen en inspiratie op te doen. Er zijn 750 gratis parkeerplaatsen voor de deur en in het gehele winkelcentrum is er gratis Wi-Fi aanwezig. Ook vinden er regelmatig activiteiten en live evenementen plaats.

De AaBe Fabriek is zeven dagen per week geopend. Voor de openingstijden kun je terecht op de website.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.