Aanbevolen

8 oktober 2019 Redactie WijZijnTilburg

SILENT DISCO IN MCDONALD’S TILBURG CENTRUM IS TERUG!

Op donderdag 24 oktober aanstaande zal er een voor de tweede maal een unieke silent disco plaatsvinden op de bovenverdieping van “de Mac” aan het Piusplein Tilburg. Tijdens het genieten van een burgertje of milkshake kun je ondertussen schakelen tussen twee kanalen en zo je favoriete muziekgenre selecteren. De line-up bestaat o.a. uit de Tilburgse Fatguys en Domien Verschuuren (Qmusic) en het aantal koptelefoons is verdubbeld ten opzichte van de vorige editie. De opbrengst zal naar Ronald McDonald Midden-Brabant gaan.
3min 1273

Aanbevolen


[VIDEO] OPENING VAN HET SPOORPARK NADERT

Het is bijna zover, het moment waar heel Tilburg op heeft gewacht: de opening van het Spoorpark! Oftewel Central Park Tilburg Edition. Het uitgestrekte park dat is gerealiseerd op het voormalige Van Gent & Loos terrein midden in onze schôone stad, viert de opening met een openingsweekend met een boordevol programma.

[VLOG] GINA BIJ OPENING DOLORIS

We zijn er al eens langs geweest voor de opening van het doolhof, maar nu is ook de rooftopbar van Doloris officieel geopend. Ons Gien was erbij en neemt jullie mee voor een kijkje op de grootste rooftop bar van de Benelux!

DESPERADOS ROAD SHOW FESTIVAL MAAKT LINE-UP BEKEND

De organisatie van Desperados Road Show festival maakt vandaag haar line-up bekend met daarbij ook de bekendmaking van maarliefst 11 hostende partijen: REWIND – DISCO SNOLLY – HERRIE MET GERRIE – SOEPEL BY DESPERADOS – SJANNIES SCHUURTENT – SMERRIG – Q-MUSIC THE PARTY FOUT! – VROEG PIEKEN – CAFE DE PUINHOOP – IK MIS DE ZEROES & DE GROOTSTE SILENT DISCO VAN TILBURG (RBG). Het is een mix van “oude bekenden” van het festival en een aantal nieuwkomers. Het terrein beschikt dit jaar over 2 grote podia.

FILM OVER ZORGROBOT ALICE IN WONDERLANDSCHAP DE LEYHOEVE

Kunnen robots het probleem met het nog steeds groeiende aantal ouderen oplossen? Op 18 juni proberen we in Woonlandschap de Leyhoeve antwoord te geven op die vraag met de vertoning van de documentaire ‘Ik ben Alice’. Na afloop vindt een nagesprek plaats met Dr. Maartje Niezen, gespecialiseerd onderzoekster in digitalisering van de zorg.

VAN LELIJK NAAR GROEN: WAT IS ER MET DE KATTERUG GEBEURD?

Het zal je niet ontgaan zijn dat de Katterug niet het mooiste gebouw ooit is, sterker nog; de Katterug is recent nog verkozen tot ‘lelijkste flat van Brabant’. Nou, niet meer dus. In de nacht van 21 op 22 mei hebben Elho en Hederawinkel.nl een guerilla-actie uitgevoerd en de Katterug bekleed met zo’n 2.400 (!) hedera’s in 800 balkonbakken. Helemaal in het geheim. 

PROGRAMMA DUTCH TECHNOLOGY WEEK MIDDEN BRABANT VAN 20 T/M 25 MEI

De 8e editie van de Dutch Technology week en de gemeente Tilburg doet dit jaar voor de tweede keer mee. Ook de gemeenten Heusden, Waalwijk en Loon op Zand sluiten dit jaar aan met diverse evenementen. Door deze mooie samenwerking kan iedereen in Midden Brabant deze week zien, voelen en ervaren hoe mooi technologie kan zijn én hoe uitdagend het is om te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen. Een week vol verrassingen met o.a. een Meiden on Tech tour, de Spacebuzz, een Verwonderroute en natuurlijk de publieke High Tech Ontdekkingsroutes op zaterdag 25 mei in Nieuwkuijk en Tilburg.