Aanbevolen

LAAT JOUW MODELTREIN TAXEREN DOOR EXPERTS VAN CATAWIKI

Heb je een bijzondere modeltrein in je collectie waar je meer over zou willen weten? Een exemplaar uit een erfenis waarvan je de waarde wil laten inschatten? Modelspoor Tilburg verzorgt in samenwerking met Catawiki een taxatie van bijzondere modelspooritems van verzamelaars. De experts van Catawiki gaan de items die bezoekers meebrengen screenen op bijvoorbeeld waarde en herkomst. Een soort ‘tussen Kunst & Kitsch’ dus.
2min 198

Aanbevolen


[VLOG] GINA BIJ OPENING DOLORIS

We zijn er al eens langs geweest voor de opening van het doolhof, maar nu is ook de rooftopbar van Doloris officieel geopend. Ons Gien was erbij en neemt jullie mee voor een kijkje op de grootste rooftop bar van de Benelux!

DESPERADOS ROAD SHOW FESTIVAL MAAKT LINE-UP BEKEND

De organisatie van Desperados Road Show festival maakt vandaag haar line-up bekend met daarbij ook de bekendmaking van maarliefst 11 hostende partijen: REWIND – DISCO SNOLLY – HERRIE MET GERRIE – SOEPEL BY DESPERADOS – SJANNIES SCHUURTENT – SMERRIG – Q-MUSIC THE PARTY FOUT! – VROEG PIEKEN – CAFE DE PUINHOOP – IK MIS DE ZEROES & DE GROOTSTE SILENT DISCO VAN TILBURG (RBG). Het is een mix van “oude bekenden” van het festival en een aantal nieuwkomers. Het terrein beschikt dit jaar over 2 grote podia.

FILM OVER ZORGROBOT ALICE IN WONDERLANDSCHAP DE LEYHOEVE

Kunnen robots het probleem met het nog steeds groeiende aantal ouderen oplossen? Op 18 juni proberen we in Woonlandschap de Leyhoeve antwoord te geven op die vraag met de vertoning van de documentaire ‘Ik ben Alice’. Na afloop vindt een nagesprek plaats met Dr. Maartje Niezen, gespecialiseerd onderzoekster in digitalisering van de zorg.

VAN LELIJK NAAR GROEN: WAT IS ER MET DE KATTERUG GEBEURD?

Het zal je niet ontgaan zijn dat de Katterug niet het mooiste gebouw ooit is, sterker nog; de Katterug is recent nog verkozen tot ‘lelijkste flat van Brabant’. Nou, niet meer dus. In de nacht van 21 op 22 mei hebben Elho en Hederawinkel.nl een guerilla-actie uitgevoerd en de Katterug bekleed met zo’n 2.400 (!) hedera’s in 800 balkonbakken. Helemaal in het geheim. 

PROGRAMMA DUTCH TECHNOLOGY WEEK MIDDEN BRABANT VAN 20 T/M 25 MEI

De 8e editie van de Dutch Technology week en de gemeente Tilburg doet dit jaar voor de tweede keer mee. Ook de gemeenten Heusden, Waalwijk en Loon op Zand sluiten dit jaar aan met diverse evenementen. Door deze mooie samenwerking kan iedereen in Midden Brabant deze week zien, voelen en ervaren hoe mooi technologie kan zijn én hoe uitdagend het is om te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen. Een week vol verrassingen met o.a. een Meiden on Tech tour, de Spacebuzz, een Verwonderroute en natuurlijk de publieke High Tech Ontdekkingsroutes op zaterdag 25 mei in Nieuwkuijk en Tilburg.

DESPERADOS ROAD SHOW IS WEER TERUG MET LANGST DURENDE FESTIVAL VAN NEDERLAND

Van vrijdag 19 tot en met zondag 28 juli in de Spoorzone in Tilburg. Het langst durende festival van Nederland komt dit jaar weer naar Tilburg tijdens de Tilburgse Kermis van 19 tot en met 28 juli. De grootste feestconcepten van Nederland nemen tien dagen op rij de podia van de Desperados Road Show in de Tilburgse Spoorzone over. Bijvoorbeeld Smerrig, maar ook Q-music the Party FOUT! en Tilburgs grootste Silent Disco. Daarnaast zijn er talloze foodtrucks, een grill & chill area, een zwembad en meer entertainment. De toegang is gratis.