ADRESJES VOOR JE CARNAVALSOUTFIT

We roepen al vanaf vorig jaar carnaval dat het weer bijna zo ver is. Maar het komt nu wel echt heel dichtbij hoor. Je hebt nog een maand om je carnavalsoutfit bij elkaar te rapen. En geen jaar is hetzelfde als het op outfitshoppen aankomt. Dus lichten we jullie bij deze even in. 

Van der Kruijs
Nieuw, nieuw, nieuw! Op de Heuvel zit eigenlijk nog steeds niks in het oude Schoenenreuspand. Soms tijdelijk, zoals ons kantoor tijdens de verhuizing, en nu ook de carnavalswinkel Van der Kruijs! Kei leuk. 

Koopjeshal
Dan heb je ook de Koopjeshal, die zit nog op dezelfde plek als vorig jaar, namelijk de Enschotsestraat. Daar kan je genieten van 2000 m2 carnavalsplezier.  

Sengers
Thank u, next. De volgende aanrader is natuurlijk Sengers. Al jaren trotse verstrekker van onze carnavalsartikelen. Is het nou een prachtig kostuum of een kekke roze pruik, Sengers heeft het voor je.

SoLow
Als je bij Sengers niet slaagt kun je het altijd nog bij het ernaast gelegen SOLO[W], SOLO[W], SOLO[W]” proberen. Daar hebben ze sowieso al een hoop frutsels, maar met carnaval in het vooruitzicht bouwen ze het achterin helemaal om, zodat jij zeker een schitterende outfit kan vinden. 

Van Hommel
In de Bisschop Zwijsenstraat zit feestwinkel Van Hommel. Heel het jaar door kan je hier schône pekskes kòòpe. Geen slecht idee om het zo rond de carnaval ook eens te proberen.

Primark
Sinds dit jaar kunnen we ook Primark aan ons lijstje toevoegen. Daar wijden ze vaak een hoekje aan de feestdagen, zo ook carnaval.

Kast van oe moeke
Heb jij geen kiel of ander pekske gevonden in de winkel? Kijk dan eens in de kast van oe moeke. Zitten altijd wel een paar twijfelachtige kledingstukken in die je kan combineren tot een nét niet geslaagde outfit. Schminck oe hoofd even vol, dan komde er wel mee weg. 

We hopen dat we jullie hiermee voldoende hebben geïnformeerd. O wee als gullie nu gin pekske aonhebbe meej carnaval!  

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.