ALAAFTERPARTY KOMT MET ODE AAN DE KRUIK “DE STAD VERDIENT DIT, MAN”

We dronken Schrobbeler en bier, in de St Josephstraat, ze kent me door en door en snapt m’n trots. Ik liet d’n Besterd zien, ik dronk een fles of tien, we sloten s’ochtends af met baco’s in De Nacht. Zomaar wat lines uit de nieuwe hit van Alaafterparty die een zeer natuurgetrouwe samenvatting van carnaval in Kruikenstad beschrijven. ‘Unne Echte Kruik’ heet de single en afgelopen weekend was de releaseparty in de Cat's Back.

Alaafterparty is een groep muzikale vrienden uit Kruikenstad die wel weten hoe je een feestje moet bouwen. Als in 2016 hun eerste en zeer goed ontvangen single ‘Ligde Gij D’r Alaaf?’ het levenslicht ziet, besluiten ze om van Alaafterparty een officiële CV te maken. Overal waar de groep komt is het feest en ze schromen zichzelf niet om een gezellige ravage achter te laten. In 2018 brengen ze de single “Theo” uit over een fictief persoon welke de gehele dag naar carnaval ruikt. Het nummer werkt enorm aanstekelijk en is misschien wel dé hit van de groep te noemen, deze brengt hen dan ook op plekken zoals Zumme Zinge, Het Prinsenbal, ’t Sebiet en tientallen kroegen en festivals.

 

Alaafterparty

 

 

Kruikenstad

Alle ins- en outs van Kruikenstad. Met camera in de polonaise, met microfoon in de bouwhal en met blocnote onder de kiel hoppen zij heel onze stad door om geen enkele snipper confetti te hoeven missen. Meer Kruikenstad? www.wijzijnkruikenstad.nl