ALLEREERSTE TEDxTILBURG IN DE LOCHAL

Ted x tilburg
Aanstaande zaterdag 6 april is allereerste editie van TEDxTilburg in de LocHal! TED staat voor technology, entertainment en design. Dankzij de populariteit van de oorspronkelijke TED conferenties in Californië is het concept wereldwijd gegaan en nu dus ook in onze stad beland.

Er worden tijdens TED evenementen inspirerende sprekers opgetrommeld om in 18 minuten een presentatie te geven over hun vakgebied, een bepaald project of een idee dat ze willen delen met de wereld. De presentaties worden afgewisseld door diverse dans- en muziekuitvoeringen.

Aanstaande zaterdag vindt de eerste Tilburgse editie plaats. Daar zullen 10 sprekers een presentatie geven met als overkoepelend onderwerp nieuwsgierigheid. De presentaties zullen in het Engels gegeven worden, omdat ze via een livestream over de hele wereld worden uitgezonden.

Maar net als bij de Amerikaanse edities komen er bij TEDxTilburg niet alleen inspirerende sprekers, er worden ook muzikale acts opgevoerd en interactieve workshops gegeven. Daarnaast genieten de gasten van een heerlijke lunch van Smeer’m. Are you curious enough? Wees er dan snel bij want er zijn nog maar een aantal tickets beschikbaar!

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.