4 TOPACTEURS IN INKTZWARTE KOMEDIE BIJ THEATERS TILBURG

Aquarium is het nieuwste pareltje van dé toneelschrijver van dit moment, Nathan Vecht (o.a. Kunsthart, In de ban van Broadway). Aat Ceelen (o.a. De Verleiders) regisseert het verhaal over twee stellen die naast elkaar wonen. De vier buren worden vertolkt door Pierre Bokma, Jacqueline Blom, Annick Boer en Guy Clemens.

Birgit en haar geliefde betrekken hun nieuwe appartement. Nog vóór de verhuisdozen zijn uitgepakt staan de buren op de stoep. De buurman doet iets bij de inlichtingendienst, maar wat, daar kan hij niks over loslaten. Birgit kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil weten of ze wordt afgeluisterd. Wat begon als een onschuldige ontmoeting, verandert al snel in een nachtmerrie.

Verkoopinformatie
Op zaterdag 26 mei staat Aquarium in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.