TOKOBAR (TO GO) VANAF VANDAAG OPEN OP RADIOPLEINTJE

WhatsApp Image 2020-10-29 at 11.10.58
Toen BANK15 haar deuren sloot, moesten we helaas ook afscheid nemen van BOA's, Scotti's en Point Blank. Maar vanaf 29 oktober zijn deze toppers in comfortfood weer terug in de keuken te vinden! Vanuit hun gezamenlijke pandje aan de Nieuwlandstraat (waar eerst TIEN zat) gaan ze bezorgen en kun je afhalen (want corona).

Tokobar To Go gaat het heten en het vindt aan het Radiopleintje een nieuw thuis. Jeffrey: “We zijn altijd fan geweest van het
dwaalgebied en na jaren zijn we dan eindelijk onderdeel van dit unieke stukje Tilburg.” Volgens hem is het de ‘ziel’ van Tilburg, een plek waar eigenlijk alles samenkomt.

 

IMG_4570
IMG_4548
Schermafbeelding 2020-10-23 om 16.27.44

 

Ze gaan zich richten op het bezorgen en afhalen van Aziatische gerechten. Dus de welbekende bao buns, Japanse sandwiches, salades en de zoete lekkernijen van Scotti’s. In het midden van de zaak staat een enorme balie en er zijn ook zelfgemaakte sauzen en chips te koop. Daarnaast komt er een grote koelvitrine met verse maaltijden “voor de take-away”, want er is ook gedacht aan werkend Tilburg. “Veel mensen eten tegenwoordig alleen en zullen niet snel voor zichzelf koken”, legt Remco uit. “We spelen hierop in met zelfgemaakte maaltijden en snacks die je thuis kunt opwarmen of invriezen.”

Je kunt bij TOKObar to go van woensdag t/m zondag terecht tot een uur of 21:00: doordeweeks vanaf 12:00 en in het weekend vanaf 16:00 uur.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.