BEAUTY BROTHER GOES SOLO

VincentRechthoek

Het is weer bijna zover! Aanstaande maandag gaat het carnavalsseizoen weer van start en natuurlijk kunnen we ook dit jaar niet zonder de BEAUTY BROTHER!

Ja, je leest het goed, het is er maar een. Dit jaar gaat Vincent Hopmans, beter bekend als Hoppie (Ja, die van het café op het Piusplein vrûûger) alleen verder als Beauty Brother. John Beerens heeft in verband met drukte helaas niet genoeg tijd zijn Brother Hoppie bij te staan. Hoppie, een entertainer in hart, nieren en lever, vond het echter te leuk om zijn blonde pruik in de kast te laten liggen en zal in zijn welbekende roze pak weer alle kroegen in de regio afgaan!

De Brothers kennen elkaar al heel wat jaren en grapten al heel lang over een nummer samen. Vorig jaar is eindelijk de knoop doorgehakt en hebben ze doorgepakt. Bier en borrels werd een grote hit. De videoclip is massaal bekeken en de Brothers waren zelfs op de landelijke radio te horen. Dit jaar gaat Hoppie dus alleen verder (te boeken bij Dutchevent) maar hij blijft je verzekeren van een groot feest in elk cafe, met alleen maar knappe mensen!

Ingrid Peeters

Ingrid (22) woont al haar hele leven in Riel maar Tilly is toch wel echt haar stadje. Na een (te) lange tijd op de middelbare school (wat een feestje was dat) volgt zij nu lessen in Communicatie, natuurlijk ook in Tilburg. Hoewel Tilburg veel ‘lelijke’ plekken heeft, gaat Ingrid graag opzoek naar nieuwe verborgen parels in de stad… en dan het liefste restaurantjes, want eten blijft een grote hobby.