Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoeken

Café area

Het Cafe, met een capaciteit van ruim 600 personen, is het hart van de zaak. Laat je verbazen door de lichtshow met een lekker biertje in je hand die je bij een van de twee ruime barren bestelt. Het zal nooit lang duren voordat jouw favoriete plaat door onze dj gedraaid is; we draaien namelijk alles wat je wilt horen. Op een van de vele verhogingen kun je helemaal uit je plaat gaan.

Club area

Op de eerste verdieping ligt onze club. Hou je van beats, dan moet je hier zijn! Stilstaan is hier absoluut geen optie; daar zorgen onze resident-dj’s wel voor. Hou onze agenda goed in de gaten, want hier kun je (vaak gratis) de beste nationale dj’s bewonderen.Hardwell, Yellow Claw, La Fuente, Quintino en Dannic hebben hun kunsten in het verleden al in deze booth vertoond.

Pub area

De pub, diep weggestopt in de kelder van Cafe Philip, is de kleinste en ongetwijfeld de gezelligste plek  van het gebouw. De borrels staan hier altijd voor je klaar en de barman draait al je favoriete platen. Als je je ogen sluit waan je je weer even in dat Spaanse feestcafe of in die fijne Oostenrijkse apres-skihut! Daarnaast is de pub ook perfect geschikt als plek voor je borrel, (afstudeer-)feest of andere besloten activiteit.

Opening Hours

Monday

Gesloten

Tuesday

22:00 - 04:00

Wednesday

Gesloten

Thursday

22:00 - 04:00

Friday

22:00 - 04:00

Saturday

22:00 - 04:00

Sunday

Gesloten

Neem contact op
Plan Mijn Route

Voorwerpextensie

Facebook feed

Leave a Review

Prijs
Locatie
Mensen
Service
Eten
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed

X