header-image
Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoeken

Ben je op zoek naar een creatieve of culinaire workshop, citygame of quiz ter invulling van een informeel bedrijfsuitje, ludiek vrijgezellenfeest of originele familiedag? Zoek je een professionele partner voor het invullen van jullie teambuilding dag, congres of bedrijfsfeest? Of viert jullie school binnenkort haar jubileum en lijkt het jullie leuk om voor alle leerlingen een creatief of actief programma op maat te laten bedenken?

Voor dit en nog veel meer originele events ben je bij FEMZ Workshops & Events aan het juiste adres! Van mini workshop tijdens een event tot compleet bedrijfsfeest en daar van alles tussenin.

FEMZ heeft inmiddels meer dan 12,5 jaar ervaring in de evenementen branche en hebben hierdoor de nodige ervaring opgedaan om van elke feestelijke bijeenkomst een succes te maken. FEMZ heeft een eigen creatieve studio in het centrum van Tilburg welke ruimte biedt aan circa 70 gasten. Daarnaast beschikken zij over een evenementenlocatie Het Patronaat genaamd waar zij feesten en bijeenkomsten kunnen organiseren tot 600 gasten. Ook verzorgen zij regelmatig events en workshop op elke gewenste locatie in Nederland.

Neem contact op
Plan Mijn Route

Leave a Review

Prijs
Locatie
Mensen
Service
Eten
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed

X