Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoeken

Een prachtig industrieel pand op een toplocatie in de Spoorzone, is door een club van vijf conceptliefhebbers omgetoverd tot een regelrechte ‘bazentent’. Qua food is één ding heel belangrijk: de biefstuk! Er is gekozen voor een speciaal soort vlees waarbij de koeien op een aparte wijze worden gevoerd. Dit zorgt voor een prachtige biefstuk in – well done, medium of RAW – die iedereen moet proeven.

Opening Hours

Monday

10:00 – 01:00

Tuesday

10:00 – 01:00

Wednesday

10:00 – 01:00

Thursday

10:00 – 01:00

Friday

10:00 – 01:00

Saturday

10:00 – 01:00

Sunday

10:00 – 01:00

Neem contact op
Plan Mijn Route

Voorwerpextensie

Facebook feed

Leave a Review

Prijs
Locatie
Mensen
Service
Eten
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed

X