Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoeken

Wil je Tilburg ervaren zoals Tilburg is? Begin dan in het centrum. Op een paar honderd meter van het Centraal Station ligt stadscafé de Spaarbank, vernoemd naar de functie die dit rijksmonument ooit had.

De Spaarbank is niet voor niets een stadscafé: het is de plek waar de stad samenkomt, alle dagen van de week en bijna alle uren van de dag. Het is Tilburg in het klein: bruisend, gezellig en toegankelijk. Stadscafé de Spaarbank vormt de toegangspoort naar de (oude) binnenstad en is voor velenstart- en eindpunt van een heerlijk dagje Tilburg. De Spaarbank is iedere dag geopend van ‘s-ochtends vroeg tot ‘s-avonds laat.

Het biedt een plaats aan gasten die toe zijn aan een kopje verse koffie, maar ook aan gasten die willen lunchen, dineren of borrelen. We hebben een uitgebreide bierkaart en ook een ruime keuze aan heerlijke wijnen.

Onze chef-kok verandert 13 maal per jaar een aantal van de gerechten op onze dinerkaart, Meer keuze uit heerlijke, culinaire gerechten die met aandacht worden bereid.

Opening Hours

Monday

10:30 - 23:00

Tuesday

10:30 - 23:00

Wednesday

10:30 - 24:00

Thursday

10:30 - 01:00

Friday

10:30 - 01:00

Saturday

10:30 - 01:00

Sunday

12:00 - 23:00

Neem contact op
Plan Mijn Route

Voorwerpextensie

Facebook feed

Leave a Review

Prijs
Locatie
Mensen
Service
Eten
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed

X