BEGIN HET JAAR GOED MET EEN STADSWANDELING!

skyline-tilburg Weekendoverzicht
TILBURG - We zitten nog steeds in een keiharde lockdown, maar dat hoeft je er niet te van weerhouden om een blokje om te doen en een frisse neus te halen. Stadswandeling013 heeft speciaal daarvoor een route bepaald langs een aantal take-away punten én verzorgt wat leuke quizvragen en activiteiten onderweg.

Op 2 en 3 januari wordt De Stadswandeling013 georganiseerd. “Op culinaire ontdekkingsreis door Tilburg, genieten op een actieve manier” en een mooie gelegenheid om je locals te supporten. “We begrijpen dat mensen het binnenzitten wel een beetje beu zijn, maar heel veel anders dan dat mag én kan natuurlijk niet. Daarom hebben we De Stadswandeling naar onze stad gehaald. Geheel coronaproof – door aparte starttijden, lopen per koppel van 2 of gezin en afstand te blijven houden – kan er zo toch een leuke tocht gelopen worden. Onderweg komt men een aantal take-away punten tegen en hebben we leuke quizvragen en opdrachten bedacht,” zegt Danique Belleflamme, één van de organisatoren.

Wie zich aanmeldt ontvangt een routekaart en een menukaart. Op de menukaart staan allerlei aanbiedingen welke ze samen met de lokale ondernemers hebben bepaald. Om je aan te melden kun je mailen naar: stadswandeling013@gmail.com.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.