BENEFIETCONCERT USHERSYNDROOM JUKEBOX 013

usher syndroom
Op zondag 19 mei organiseert Covergroep Jukebox 013  een benefietconcert voor kinderen met het Ushersyndroom. Dit betekent dat het kind doof én blind wordt, nog voor het volwassen wordt. Soms zijn er nog andere verschijnselen die het kind ernstig belemmeren. Het is een zeldzame ziekte , 800 à 1000 mensen lijden eraan en er wordt nog weinig onderzoek naar gedaan. Aan de universiteit van Nijmegen wordt op dit moment onderzoek gedaan, maar voor uitbreiding daarvan is nog veel geld nodig.

Jukebox 013 wil geld inzamelen voor de Stichting Ushersyndroom Nederland ten behoeve van verder onderzoek. Daarom organiseert de covergroep op zondag 19 mei een benefietconcert in de WAT-hal aan de Jules de Beerstraat 6 in Tilburg. Het evenement begint om 14.00 uur. De zaal gaat om 13.30 uur open.

Aan deze muziekmiddag werken geheel belangeloos de volgende artiesten en groepen mee:

  • Sayess, een zanggroep met jazzy luistermuziek.
  • De Gouden Mix, een muziektheatergroep met een medley van liedjes uit hun shows.
  • Werner Draad, een singer-songwriters met eigen nummers.
  • Duo Pabarico met Nederlandstalig repertoire

Combo Jukebox 013 en covergroep Jukebox 013 met covers uit de 60/70/80-er jaren .

Toegangsbewijzen, à € 7.50 kunnen worden besteld bij de penningmeester op telefoonnummer 06-50479474. Alle baten gaan helemaal naar de Stichting Ushersyndroom Nederland. Bent u niet in de gelegenheid deze muziekmiddag bij te wonen maar wilt u wel doneren ga naar: www.jukebox013 en klik op de poster.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.