BIED MEE OP ALLE GESIGNEERDE BEKERFINALE WEDSTRIJDSHIRTS!

WII_MWS_Visual_HiRes(272 x 188)
Wil jij een unieke herinnering aan dé wedstrijd van het jaar in huis halen? Dat kan! Aanstaande zondag kan je namelijk vanaf de aftrap meebieden op het ultieme Willem II fan-item: een écht gedragen en gesigneerd shirt van jouw Tilburgse held! Wie weet bezit jij straks een shirt van de wedstrijd waarin Willem II zich geplaatst heeft voor het Europese voetbal! De opbrengst van de shirtveiling zal ten goede komen aan de maatschappelijke tak van Willem II: Stichting Willem II Betrokken. Meedoen? Ga dan naar www.matchwornshirt.com! 

Steun de projecten van Willem II Betrokken
Willem II vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Willem II Betrokken is in het leven geroepen om deze maatschappelijke activiteiten beter te begeleiden en te ondersteunen. De stichting is voornamelijk gefocust op het verbeteren educatie en gezondheid en het creëren van meer wederzijds respect. Met de campagnes als ‘Scoor een boek’ en ‘Libra Fit & Fun dag’ gebruikt Willem II Betrokken de kracht van het voetbal en de club om een positieve bijdrage te leveren aan maatschappij. Meer weten over de projecten van Willem II Betrokken? Kijk dan op http://wii-betrokken.nl/! 

Vanaf de aftrap
Alle shirts van de Willem II spelers die het veld betreden worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling opent op het moment van de aftrap en sluit 4 dagen later. Dit betekent dat je zondagavond tijdens de wedstrijd al live kan bieden op jouw favoriete shirt! Meedoen kan via www.matchwornshirt.com – ook vanaf je mobiele telefoon. 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.