BINNENKORT DE EERSTE ZOMERSE DWALERIJ

Dwalerij
Als het zonnetje weer schijnt en we lekker ‘met zonder’ jas naar buiten kunnen, krijgen we ook allemaal weer zin in de Dwalerij, toch? Deze vermakelijke Tilburgse straatmarkt heeft ook in 2019 weer vier heerlijke zomerse edities voor jullie in petto. Op zondag 26 mei kun je in de leukste straten van het Dwaalgebied al genieten van de allereerste Dwalerij van het jaar!

Trommel al je vrienden op en kom lekker spelen, proeven, aaien, ontmoeten, kopen en dansen. Laat je weer verrassen door alle creatieve ondernemers en ondernemende creatieven in de Noordstraat en de Nieuwlandstraat. Je vindt er ook dit jaar weer een prettige diversiteit aan varia in de kraampjes, zoals kunst, vinyl, kwaliteitsvintage, grafisch werk, bijzondere handgemaakte sieraden, keramiek en ambachtelijke lekkernijen. Maar ook dans, muziek en theater van o.a. studenten van Fontys en ROC ontbreekt niet. Kortom een heel fijne markt van bijna een kilometer lang! Met genoeg fijne terrasjes om af en toe even bij te komen en heel veel gezellige mensen waar je heel veel energie van krijgt. Kom ook inspiratie opdoen bij de Dwalerij op zondag 26 mei van 10.00 – 15.00 uur.

Kan voor jou de Dwalerij niet vroeg genoeg beginnen? Wil je extra vroeg al genieten van de oorverdovende stilte van het prachtige Dwaalgebied van Tilburg? Schrijf je dan in voor de Vroege Vogels Wandeling, een informatieve stadswandeling in samenwerking met de Stadsgidserij van 8.30 – 10.00 uur. Na de wandeling drink je gezellig met z’n allen koffie (of thee) met allerlei lekkers van ondernemers uit het Dwaalgebied, in het mini-parkje op de Vijfsprong, midden op de Dwalerij! 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.