BOOS WAS ER WEER: TALENTSQUARE HEEFT BAGGERWIFI

BOOS was weer in Tilburg, het welbekende YouTube programma dat boze mensen probeert “onboos” te maken. Eind vorige maand klopte BOOS-presentator Tim Hofman nog aan bij Interpolis. Deze week is Tim op bezoek omdat het internet in Talentsquare nogal dramatisch lijkt te zijn.

Sanne van Loo woont in TalentSquare (Hart van Brabantlaan) en heeft sinds ze daar woont last van de bagger Wi-Fi. Al zo’n 5 jaar lang werkt het met regelmaat niet of enorm traag. Ze heeft voor het internet, welke 100mb/s zou moeten zijn, aan SSH betaald en deze zouden dus ook moeten fixen dat alles werkt. Zij geven echter Teleplaza de schuld en zo krijg je – as usual – het kastje naar de muur verhaal.

In de aflevering gaat Tim op bezoek bij het kantoor van SSH, welke gevestigd is in TalentSquare en eist werkend internet èn een vergoeding voor alle dagen dat het internet het af liet weten. SSH gaat hierover in gesprek met Teleplaza en komt rond 1 december met een oplossing.

We hebben een aantal bewoners van Talentsquare gemaild over het internet en of het echt zo hard faalt, maar hebben hier geen reactie op gehad.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.