BRABONEGER DOET MEE AAN EXPEDITIE ROBINSON

BRABONEGER DOET MEE AAN EXPEDITIE ROBINSON

De Tilburgse comedian Steven Brunswijk doet dit jaar mee aan Expeditie Robinson. RTL maakte dit vandaag bekend. Naast Steven zijn er nog zes andere BN’ers die mee doen aan het achttiende seizoen van het televisieprogramma. Foto: RTL Expeditie Robinson – Stefan Ammerlaan.

Op de Facebookpagina van Expeditie Robinson werd afgelopen maandag nog een video geplaatst waarin mensen konden raden wie de Brabantse deelnemer was. Donny Roelvink, Nienke Plas, Jody Bernal, rapper Josylvio en rapper I am Aisha zijn de andere deelnemers. De zevende deelnemer wordt op 30 augustus bekend gemaakt tijdens de Expeditie Robinson-fandag.

Expeditie Robinson is vanaf 6 september om 20.30 uur te zien bij RTL 5, de exclusieve voorpremière van de eerste aflevering valt in aanwezigheid van presentatoren Nicolette Kluijver en Dennis Weening te bekijken in Pathé Utrecht Leidsche Rijn.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.

X