Programma Café Philip introductieweek 2017

Bij Café Philip laten ze tijdens de introweek zien wat je het hele jaar van ze kan verwachten! De tofste artiesten, de leukste feesten en de grootste katers. Bekijk hier het overzicht van het programma!

De gehele TOP Week heeft Café Philip een speciale Jacuzzi Challenge georganiseerd. De hele week kun je munten uit het bubbelende bad vissen. Degene die de meeste munten uit de jacuzzi weet te halen mag zich een jaar lang jacuzzi-koning van Tilburg noemen. Wie wil dat nou niet?!

Maandag 21 aug
Op maandag draait DJ Coenio de lekkerste muziek bij Café Philip! Daarnaast komen rapper Sjors en Louis Laporte langs om een mooi feestje te bouwen!

Dinsdag 22 aug
Dé hit van deze zomer: La Colegiala van The Boy Next Door en Jody Bernal. Zij komen op dinsdagavond speciaal naar Café Philip om de boel op stelten te zetten. Alsof dat nog niet genoeg is komt ook Bizzey langs om er een top feestje van te maken!

Woensdag 23 aug
Feestlab! Op deze avond komen Team Rush Hour, Fatguys en Louis Laporte naar Café Philip. Dat wil je zeker niet missen.

Donderdag 24 aug
Op donderdag gaan alle studenten op Pub Crawl. Tijdens deze kroegentocht mag je Café Philip absoluut niet overslaan. Kriss One en Thomas van Groningen staan deze avond achter de draaitafel om er voor te zorgen dat iedereen uit zijn dak gaat!

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.