CAPI EUROPE WINNAAR BOV-TROFEE 2018

Capi Europe heeft donderdagavond 29 november de BOV-Trofee 2018 gewonnen. BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. De organisatie is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer. Foto: BOV-Trofee Junior Kamer Hart van Brabant.

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Een deel van de productie vindt plaats in hun eigen fabriek in Tilburg.

Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Het thema van 2018 is Making the Difference. Dit jaar werd voor de 19de keer de Beste Ondernemers Visie Trofee voor Midden-Brabant uitgereikt. De jury speelt daarbij een belangrijke rol. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten.

Daarnaast wordt er ook ieder jaar de junior BOV-Trofee, waarbij aandacht wordt besteed aan de startende ondernemer in de regio Midden-Brabant. De Junior BOV-Trofee biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen. Deelname aan de Junior BOV-Trofee zal voor de jonge, beginnende ondernemer veel publiciteit en bekendheid in de regio opleveren, wat een zeer positieve stimulans voor zijn/haar groeiende onderneming mee zal brengen. De junior BOV-Trofee is dit jaar uitgereikt aan Hostel Roots. De naam Hostel Roots verwijst naar het feit dat Koen & Marion (eigenaren) sinds 2016 weer teruggekeerd zijn naar Tilburg, hun Roots. Door de themakamers en de aankleding te verbinden aan Tilburgse trekpleisters, waan je je als gast in het Tilburgse leven en zelfs als je vluchtig op bezoek bent, word je verleid om weer terug te keren naar Hostel Roots EN naar Tilburg.

Inmiddels is de BOV-Trofee voor Midden-Brabant uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van Brabant. Ieder jaar komen hier ruim 600 bezoekers op af.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.