CARNAVAL IN THEATERS TILBURG

Als je zin hebt in een carnaval vol goed georganiseerde feesten kom dan naar Theaters Tilburg, waar elke dag tijdens carnaval goed gefeest wordt met K.V. De Flepsteppers. Foto: Wij Zijn Tilburg©

Vrijdag
Seniorenfist
Op vrijdagmiddag is het eindelijk zo ver: Theaters Tilburg en KV De Flepsteppers luiden Carnaval 2019 in met het Seniorenfist! Naast optredens van tonprater Christel van den Dungen en muzikaal cabaret van De 3 Gezusters, is de hoofdact dit jaar van Django Wagner! Daarna gaan de vuutjes van de vloer in de studio. Daar zal traditiegetrouw de ultieme carnavalssfeer hoog gehouden worden met gezellige optredens. Dit jaar zijn Roy Otters en Blaaskapel de Frutbloaze te gast. Het programma wordt gepresenteerd door oud-prins Frans-Jan Bertens. Het feest duurt tot 18:00 uur. Dit wordt een mooie middag! Tickets zijn €10,- via Theaters Tilburg.

Programma
Django Wagner
Blaaskapel de Frutbloaze Roy Otters 
Tonpraoter Christel van den Dungen 
Muzikaal Cabaret van 3 Gezusters
Presentatie door Frans-Jan Bertens.

Zaterdag
Et Tulpefist
Et Tulpefist is hét enige carnavalsfeest in Tilburg waar je moet zijn geweest. Geniet tot diep in de nacht van spetterende showbands en de beste dj’s en artiesten, onder het genot van een goed glas bier, in een fantastische carnavalssfeer! Tickets voor een vrije stoel zijn €20,- via Theaters Tilburg.

Programma
Session
Diverse blaaskapellen
Marc van Alphen Peer de Graaf 
DJ DennisDJ Dave
DJ Johan 
Bart Schuermans
Pap en Pudding 
Duo voor de Lol  
The Flepstepping Happy Cats

Zondag
Kouwvoetenfist
Na d’n Opstoet kan iedereen zich warm hossen bij ons in de studio. Het Kouwvoetenfist is hét gratis carnavalsfeest met knettergoeie carnavalsmuziek. Het Kouwvoetenfist begint meteen na d’n Opstoet en duurt tot een uurke of 19:00. dèggutwit: Reserveren hoeft niet, maar… vol = vol!

Dinsdag
Kènderfist
Na de Kènderstoet is het natuurlijk tijd voor het Kènderfist: een middag vol muziek, optredens en acts. De jonge carnavalsvierders kunnen zich daarnaast uitleven in het kinderspelletjesparadijs: een speciale, glazenvrije ruimte met springkussens, professionele schmink, popcorn en suikerspinnen. Onbezorgd plezier voor kinderen en (groot-)ouders! We houden je hier natuurlijk op de hoogte als we (nieuwe) namen te onthullen hebben.
feest: De Flepsteppers bestaan 55 jaar en geven een feest voor de jongste Kruiken en Kruikinnen van de stad. Wie jarig is, trakteert en daarom bieden we de Kèndermiddag gratis aan. We vragen je wel te reserveren.


Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.