CARNAVALSFEESTEN IN THEATERS TILBURG

Het is weer bijna zover: Tilburg wordt omgedoopt tot Kruikenstad en de Flepsteppers bouwen traditiegetrouw samen met Theaters Tilburg de theaterzalen en foyers om tot een groot carnavalspektakel! Ook dit jaar staan het Seniorenfist, Et Tulpefist, het Kouwvoetenfist en het Kènderfist weer op het programma.

Op vrijdagmiddag 1 maart vanaf 13:30 uur trappen Theaters Tilburg en KV De Flepsteppers Carnaval 2019 af met het Seniorenfist! Naast optredens van tonprater Christel van den Dungen en muzikaal cabaret van De 3 Gezusters, is de hoofdact dit jaar van Django Wagner! Daarna gaan de vuutjes van de vloer in de studio. Daar zal traditiegetrouw de ultieme carnavalssfeer hoog gehouden worden met gezellige optredens. Dit jaar zijn Roy Otters en Blaaskapel de Frutbloaze te gast. Het programma wordt gepresenteerd door oud-prins Frans-Jan Bertens.

Na het Seniorenfistis het op zaterdag 2 maart vanaf 21:00 uur hossen geblazen tijdens het grootste indoor carnavalsfeest van Tilburg: Et Tulpefist. Geniet tot diep in de nacht van spetterende showbands en artiesten, zoals coverband Session, Marc van Alphen, diverse blaaskapellen en Dj’s. De zaterdagavond zou de zaterdagavond niet zijn als sfeermakers Peer de Graaf met de Flepstepping Happy Cats niet langs zouden komen!

Na de optocht op zondagmiddag 3 maart is het tijd om op te warmen! Vanaf 14:30 uur opent de studio van Theaters Tilburg daarom de deuren voor het Kouwvoetenfist. Toegang is gratis, vol is vol!

Voor de jonge carnavalsvierders vindt op dinsdagmiddag 5 maart het Kènderfistplaats in de studiozaal. Dansen, schminken, spelen en suikerspinnen eten…het kan allemaal op deze toffe middag. Net als vorig jaar zal er een glasvrij speelparadijs zijn. Kortom, een onbezorgde middag voor de jongste Kruiken en hun ouders! Het Kènderfistis dit jaar ter ere van het 55-jarige carnavalsjubileum gratis te bezoeken, wel vooraf even reserveren.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.