CARO EMERALD NAAR TILBURG

Ineens was ze daar, de zangeres die heel Nederland veroverde met haar debuut album ’Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’: Caro Emerald. Na een studie op het conservatorium in Amsterdam af te hebben gerond en meerdere bands voorzien te hebben van achtergrond zang, werd ze benaderd voor het inzingen van de demo ‘Back It Up’. Dit markeerde het begin van haar wereldwijde succes. Volgend jaar geeft ze haar allereerste show van 2019 op het Better Get Hit Festival in Tilburg. 

Bekende hitsingles van Caro Emerald zijn ‘Back It Up’, ‘A Night Like This’, ‘That Man’ en ‘Stuck’. Hiermee veroverde ze niet alleen Nederland, maar ook de rest van Europa en zelfs de wereld. Ze heeft veel nationale en internationale prijzen gewonnen met haar oeuvre. Ze heeft zelfs de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen uitverkocht. Door haar internationale succes zijn haar optredens op Nederlandse bodem schaars.

“Het is een unieke kans om een wereldster van dichtbij te zien! We zijn heel blij met het feit dat ze naar Tilburg komt!” aldus de organisatie van het Better Get Hit Festival. Better Get Hit is een festival voor Urban, Soul en Jazz dat volgend jaar voor het eerst plaatsvindt bij Theaters Tilburg. En Caro past met haar sfeervolle, toegankelijke ballroom jazz, filmische tango en aanstekelijke mambo perfect binnen het plaatje. 

Wil je dus een ster van wereldformaat zien optreden in je hometown, samen met een hoop andere muzikale genieën, dan moet je 11 en 12 januari bij Better Get Hit wezen!

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.