C.V. Veul Gère gaat solo met nieuwe single

Op vrijdag 12 januari presenteert C.V. Veul Gère hun nieuwe carnavalssingle Solo! in Café Brandpunt op het Piusplein in Tilburg. Het nummer is de opvolger van carnavalskrakers als De Grozzie van Mèn Buurvrouw, Wa Trèkte Aon?!(Meej Carnaval!) en Liever schuin erin dan recht d’r neffe. Ook de bijbehorende clip beleeft deze avond haar première.

Carnavalsvereniging Veul Gère brengt ieder jaar een carnavalsplaat uit en deed dat eerder in samenwerking met Peter Smulders, Clown Bassie en Ferry van de Zaande. De afgelopen jaren deed Veul Gère dat al zonder hulp van andere artiesten. Het is de vraag of het nieuwe nummer Solo! betekent dat de heren in navolging van John Lennon, Robbie Williams en Beyoncé ook voor een succesvolle solocarrière zullen gaan. In de wandelgangen gaat het verhaal dat niet alle leden dezelfde creatieve richting op willen. Ook zijn er geluiden dat er een aantal meer tijd aan hun gezin willen gaan besteden.

De vrienden van Veul Gère begonnen 12 jaar geleden met hun carnavalsvereniging en hebben in die jaren evenzoveel carnavalsliederen uitgebracht. De Tilburgse carnavalszangers zullen tijdens de lancering van de nieuwe single uiteraard zelf ook de nodige carnavalskrakers ten gehore brengen, maar ze zijn zeker niet de enige act op deze feestelijke avond. Naast C.V. Veul Gère treden ook nog verschillende andere carnavalsacts op. De entree is gratis.

Datum: Vrijdag 12 januari
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Café Brandpunt, Piusplein 7 in Tilburg

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.