CHEAQUE OUTLET OPENT MET SIGNEERSESSIE VAN ZANGER KAFKE

zanger Kafka
Na een succesvolle editie vorig jaar opent Cheaque dit jaar weer een Cheaque Outlet. Drie maanden lang de leukste aanbiedingen o.a. tijdens de Tilburgse Kermis. De outlet is te vinden pal naast de Cheaque Store aan het Stadhuisplein (326A) in Tilburg en rechts van de FEBO, waar je nog een diagonaaltje mee kan pikken. Dus pak je agenda en noteer zaterdag 22 juni want dan is de officiële opening. 

Opening Cheaque Outlet
Stadhuisplein 326A
22 juni 2019
09.30-17.00 uur
Zanger Kafke

Onlangs heeft Cheaque de merchandise voor niemand minder dan Zanger Kafke mogen ontwerpen. Tijdens de officiële opening zal onze vriend van de show dus ook zijn witte blouse even inruilen voor een QAFQUE T-shirt en een signeersessie geven voor ieder van jullie. De signeersessie vindt plaats in de Cheaque Outlet en is van 14.00 uur – 15.00 uur.

Benieuwd naar de merchandise en wil jij ook zo’n QAFQUE T-shirt? Check dan www.cheaque.com/zangerkafke.

Tot dan!

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.