CHIPPENDALES KOMEN NAAR TILBURG

Heb jij een mijlpaal te vieren met je vriendinnen tijdens de perfecte girls night out? Ben je op zoek naar het leukste vrijgezellenfeest ever? Of wil je gewoon een avond worden verleid door de bekendste en meest onweerstaanbare groep mannen? Dan is de nieuwe Chippendales-show op jouw lijf geschreven!

Van de nachtclubs in New York tot onze schouwburg: de dansers weten je weer te verbluffen met hun uitdagende dancemoves en prachtige torso’s. Je zult nog dagen in de zevende hemel zijn na het zien van de weinig verhullende vertoningen. Oeh-la-la!

De gespierde adonissen komen met hun show ‘About Last Night’ op 11 december naar Theaters Tilburg. Wil jij zeker weten dat je vooraan zit terwijl je van je stoel glijdt? Er zijn nog maar een paar tickets voor de eerste rang beschikbaar, dus wees snel.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Theaters Tilburg.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.