CONCERTSEIZOEN THEATERS TILBURG GAAT GROOTS VAN START MET CASUAL CLASSICS XL

Het concertseizoen van Theaters Tilburg gaat dit jaar groots van start met het concert Casual Classics XL op donderdag 13 september. De concertzaal zet de deuren open voor iedereen die (weer) eens van bekende klassieke muziek in een informele setting wil genieten. In deze XL-versie staan onder andere philharmonie zuidnederland samen met violiste Isabelle van Keulen en contrabassist Dominic Seldis, op het programma. Foto: Jostijn Ligtvoet

In verschillende zalen van Theaters Tilburg klinken stukken uit veelal bekend klassiek repertoire en je kunt zelfs een spoedcursus klassiek volgen. Dit jaar komt niemand minder dan Dominic Seldis naar Casual Classics. Je kent Dominic wellicht  als jurylid van het tv-programma Maestro. Speciale gast bij deze editie is stervioliste Isabelle van Keulen, ook bekend als jurylid bij het programma Maestro. Samen met philharmonie zuidnederland gaan ze er een feest van maken. Het concert duurt een uur, drankjes mogen mee de zaal in en je kan lekker rondstruinen en een randprogramma meepikken. In het randprogramma hoor je o.a. zangeres Nora Fischer en geeft Bart de Graaf een spoedcursus klassiek in 25 minuten.

Verkoopinformatie
Casual Classics vindt plaats op donderdag 13 september vanaf 21:00 uur in de concertzaal. Tickets van € 10 zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 5 juli, 12:00 uur via theaterstilburg.nl.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.