GRATIS LUDIEKE HULPLIJN IN EENZAME CORONATIJDEN: Mèn-wèl-bèlle

Zit jij je al maanden thuis te vervelen? Heb je al 6 keer dezelfde gesprekken met dezelfde vrienden gehad? Is je bubbel inmiddels zo klein dat ‘ie bijna uit elkaar knapt? Je kunt nu dus een hulplijn inschakelen en wel die van Krakers Tilburg. Het creatieve collectief heeft Theater De Nieuwe Vorst gekraakt en heeft daar haar eigen callcenter opgericht. Het “Mèn-wèl-bèlle callcenter” staat op zaterdag 27 maart at your service voor diepgaande biechtsessies, ongemakkelijke chit-chat of andere verrassend gezellige gesprekken.
3min 176

CultuurCORONAVIRUS DWAALT DOOR WINKELSTRATEN

De winkelstraten in Tilburg zijn aardig verlaten, de nieuwe lockdown door corona doet zijn best. Het virus liet vooralsnog zijn aanwezigheid zien door leegte, maar vandaag was het ook zichtbaar en tastbaar in het centrum van onze stad waar te nemen in de vorm van een mega coronavirusinstallatie door kunstenaar Tim Hobbelman.


STUKJE KROEG ADOPTEREN? GARAGESALE OP KORTE HEUVEL!

Verander jij na een aantal sappies ook altijd spontaan in een kleptomaan? Aas je al jaren op dát ene pronkstuk uit de kroeg, maar kom je nooit verder dan een speciaalbierenglas of peper- en zoutstel? Nu is wellicht je kans geheel legaal alsnog een barkruk, ornament of ander stuk prullaria uit één van je favoriete kroegen te scoren tijdens de Korte Heuvel Garagesale.