CV CONFETTI WINT ZUMME ZINGE ?! 2020

Winnaars Zumme Zinge?!
CV Confetti heeft zaterdag 4 januari in Poppodium 013 de vierde editie van zangfestijn Zumme Zinge?! gewonnen met het nummer ‘Zòt zèèn…… is zo gèk nòg nie!’. De groep kreeg ‘d’n Irste prèès’ uitgereikt door Prins Knet d’n Irste en mag zich het komende jaar KruikenKrakerZangers noemen. De KruikenKraker 2020 wordt heel het carnavalsseizoen door de hofkapel gespeeld bij binnenkomst van Prins Knet en zijn gevolg.

Trotse winnaar
Ludo van Vliet van CV Confetti is trots op de overwinning; “We zijn heel trots! Vorig jaar waren we al dicht bij de overwinning met een leuk nummer en dat smaakte naar meer”. Het winnende nummer gaat over iemand die een oude vlam van vroeger tegenkomt en haar eindelijk mee uit durft te vragen. Maar op het eerstvolgende feestje is hij haar alweer kwijt omdat ze staat te sjansen met de Raad van Elf. Volgens van Vliet is het feest na Zumme Zinge?! nog niet afgelopen voor “de boyband van Kruikenstad”. “We hebben het feestje uitgebreid gevierd en er zullen er nog velen gaan volgen”.

Nieuwe presentatoren
Zumme Zinge?! was met 16 deelnemers en een uitverkochte zaal weer een daverend succes. Tijdens de opening van deze vierde editie werd het presentatiestokje overgedragen. Carlijn Verhoeven en Dennis van der Vleuten mochten zich na de opening tussen het publiek gaan voegen. Aan Patrick Stalpers en Lotte de Laat de eer om de avond met non-stop muziek aan elkaar praten.

Kruikenstad

Alle ins- en outs van Kruikenstad. Met camera in de polonaise, met microfoon in de bouwhal en met blocnote onder de kiel hoppen zij heel onze stad door om geen enkele snipper confetti te hoeven missen. Meer Kruikenstad? www.wijzijnkruikenstad.nl