DANSPALEIS: DANSFEEST MET MUZIEK VAN TOEN

Het Danspaleis is een ouderwets gezellig dansfeest voor ouderen. Of nou ja, eigenlijk voor iedereen die van swingen houdt! Het Danspaleis vindt plaats op zondagmiddag 27 januari in de studio van Theaters Tilburg. Koffie, thee en bronwater is gratis.

Helemaal in de stijl van jaren veertig en vijftig trekt De PlatenDraaier (PD) oude krakers uit de koffer van de sterren van weleer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day. Van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en polonaise: alles komt voorbij. Een middagje samen dansen, praten en lachen… Dat maakt Het Danspaleis tot een onvergetelijke ervaring!

Verkoopinformatie
Het Danspaleis vindt plaats op zondagmiddag 27 januari om 15:00 uur. Tickets van € 10 zijn te bestellen via theaterstilburg.nl, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20. 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.