DE BLONDE BOEI: EEN TILBURGS BIERTJE UIT DE PIUSHAVEN

Blonde-Boei_kleiner
Een tijd geleden schakelde Stadsbrouwerij 013 jullie hulp in en zoals altijd lieten jullie Tilburgers hen niet in de steek! Dankzij heel veel toffe suggesties verkreeg het nieuwe Piushaven biertje de perfect passende naam: de Blonde Boei.

Dit bier is een gezamenlijk initiatief vanuit de Piushaven horeca, en daarom staat de Blonde Boei symbool voor onze prachtige haven met haar ongekende gezelligheid. Stadsbrouwerij 013 houdt van de Piushaven vanwege haar betoverende zomeravonden, aanstekelijke sferen van ambitie, passie en ondernemerschap en het unieke vermogen om mensen samen te brengen. Foto: Stadsbrouwerij 013

Het toeval wil dat een boei die in het water rust, altijd een beetje schommelt. Iets wat je na een paar glazen van dit bier geheid ook gaat doen.

Zaterdag 25 mei is het eindelijk zo ver. Dan zal deze krachtige 3-granen tripel met zijn kruidige, fruitige en zacht moutige smaken eindelijk door de tap leidingen gaan vloeien, en vanaf dan ook exclusief verkrijgbaar zijn bij alle horecazaken aan de haven!

Om samen te proosten op een mooie samenwerking tussen alle Piushaven horeca, nodigen we u uit om . als eersten te komen proeven bij onze mobiele buitenbar. Het eerste fust tappen wij dan gratis!

Vanaf 25 mei verkrijgbaar bij:
Stadsbrouwerij 013
Villa Pastorie
SHINZO sushi lounge & grill
MOOD Tilburg
Eethuistwintig
Boot 013
By Tammy Moluks-Indisch Eethuis
De Visserij Tilburg
Restaurant Harboury
Restaurant RAK
Club Jolie Bar & Kitchen powered by Doncurado
Porto koffie en ijs
Burgemeester Jansen

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.