DE GROTE STUEN BINGO SHOW!

Foto’s: Camiel van de Wijdeven

Ons oma wist het al lang: een avondje bingo is soms precies wat je nodig hebt. Geen enkele tactiek of hersenactiviteit nodig en er vallen altijd mooie prijzen te winnen zoals een pannenset of luchtverfrisser. Mark en Martijn van STUEN haakte afgelopen vrijdag in op deze trend met De Grote STUEN Bingo Show! 

De gastheren van de avond: Mark Voets en Martijn Mutsaers. ,,We hebben deze bingo georganiseerd voor vaste klanten om ze iets terug te geven in de vorm van cadeau’s. De deelnemers konden een speelkaart kopen voor €10,-. En de opbrengst van de speelkaarten hebben we uiteindelijk gedoneerd aan het goede doel: Stichting ’t Anker.” 

En de prijzen logen er niet om! ,,Door met verschillende leveranciers samen te werken hebben we veel mooie, grote prijzen weten te regelen. 2x een winterjas t.w.v. €400,- van Samsøe Samsøe, een pantalon van PLAIN, een paartje Clarks desert boots, Edwin jeans en 5x Dstrezzed eau de toilette. Naast de prijzen van onze leveranciers hebben wij vanuit de winkel flinke waardebonnen weggegeven. €200,- €175,- €150,- etc. etc.”  

,,Ook hebben we een paar andere ondernemers uit de stad enthousiast gemaakt om wat mooie prijzen te doneren. Friandries met een mooi chocolade pakket, 63 graden had ons 5 mooie kookboeken gesponsord, Re-issue een leuk pakket uit hun eigen winkel en kunstenaar Veldinho doneerde een erg mooi schilderij waar iedereen enthousiast van werd. Zelfs Daisy festival deed mee, er waren 2 tickets te winnen voor de carnavals editie in de Koepelhal.”

De 45 spelkaarten waren binnen 6 uur uitverkocht. 

Natuurlijk werd er ook gezorgd voor wat te drinken. Het was immers vrijdagavond en voor bingo hoef je niet op je scherpst te zijn. 

De genereuze gastheren schitterden in prachtige glitter-colberts. 

Uiteindelijk was De Grote STUEN Bingo boven verwachting geslaagd en is iedereen in de prijzen gevallen. ,,Volgend jaar doen we het zeker over, misschien wel een tikkie groter! Meer prijzen, meer deelnemers en entertainment tussen het draaien van de balletjes door.” aldus Mark en Martijn.

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.