DE HOUTLOODS EN DARE WINES VERZORGEN LIVE EXCLUSIEVE ONLINE MASTERCLASS WIJN & SPIJS

36481701_2393740470652718_1300250157148798976_o
Exclusieve samenwerking tussen Bib Gourmand chef Koos de Wolf en meest talentvol sommelier van Nederland (2008) Michael Daals. Nu voor het eerst live.

De Houtloods Academy zorgt samen met Dare Wines voor een ultiem wijn-spijs diner thuis. Met drie fantastische Bib Gourmand recepten, waarbij ze je laten zien hoe je met eenvoudige kooktechnieken een hoger niveau kunt bereiken, ook thuis! Alle ingrediënten zijn verkrijgbaar bij de supermarkt of lokale winkelier. Uiteraard met bijpassende wijnen, zorgvuldig geselecteerd door de sterrensommeliers van Dare Wines.

Wanneer: Vrijdag 24 april om 16:00 uur LIVE via Facebook.
Wat: Wine Dine box voor thuis en een exclusieve online masterclass in wijn&spijs.
Waar: Facebookpagina van restaurant de Houtloods in Tilburg.

Wat zit er dan precies in de Wine Dine box?

  • Een heerlijke mousserende wijn, waar je van kunt genieten tijdens de masterclass.
  • Drie top recepturen van Bib Gourmand Chef Koos de Wolf, gemakkelijk thuis te maken én op een hoog niveau! Alle ingrediënten zijn verkrijgbaar bij de supermarkt of lokale winkelier.
  • Drie bijpassende wijnen, waarbij we zorgen voor ultieme wijn-spijs combinaties die je smaakpapillen zullen strelen.
  • Een compleet wijn-spijs boekje met alle benodigde informatie en meer!
  • Inclusief verzendkosten

Wat gebeurt er tijdens de LIVE-masterclass op 24 april om 16:00 uur?  

Chefkok Koos de Wolf van restaurant de Houtloods in Tilburg en sommelier Michael Daals van Dare Wines, nemen je mee in de wereld van wijn & spijs. Een kijkje achter de schermen. Hoe worden wijn-spijs combinaties eigenlijk gemaakt, waar moet je op letten en nu nog belangrijker, hoe kun je dit thuis doen? Ze delen kooktechnieken en laten zien hoe je borden mooi kunt opmaken. Zo zorgen ze er samen voor dat jij ook thuis kunt genieten van de mooiste wijn-spijs combinaties! Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om live vragen te stellen. Tot dan!

Bestel hier de Wine Dine box en volg de Houtloods op Facebook.
Let op: bestellen kan tot uiterlijk woensdag 12:00 uur.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.