DE JONGENS VAN JE WEET WEL BESTAAN 10 JAAR!

Jongens, kennen jullie De Jongens Van Je Weet Wel al? Zo niet, hoe kan dat!? Ze spelen letterlijk alle liedjes die je je maar kan bedenken. En al tien jaar lang! 

De band zet al een heel decennium iedere woensdagavond Café Polly Maggoo op z’n kop. Het concept is als volgt: je schrijft op een viltje welk nummer je wilt horen en geeft het desbetreffende viltje aan een Jongen Van Je Weet Wel. Vervolgens spelen de heren een prachtige feestelijke cover van je aanvraag. En vanavond wordt het feest naar een nieuw niveau getild. Mede door de fantastisch actie die geldt vanaf 10 uur; 10 bier voor 10 euro. Ook staat de band, die normaal een formatie heeft van rond de twee muzikanten, op deze mooie avond met vijftien man sterk! Genoeg Jongens Van Je Weet Wel dus om al jouw favoriete nummers te coveren.

Geen tijd vanavond? 25 oktober lanceert Café Polly Maggoo het nieuwe concept Hitjesdag. Verwacht niks minder dan een avond vol gezelligheid, herinneringen aan vroeger, rare dansjes en nummers die je van voor tot achteren ongegeneerd mee kan zingen. De leukste hitjes uit de 00’s, 90’s en 80’s iedere laatste donderdag van de maand bij Polly Maggoo!

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.