DE VALENTIJNSFRIKANDEL: DE REDDER VAN VALENTIJN 2021

frikandel omslag
Na verlenging van de huidige lockdown lijkt ook Valentijn 2021 zeer sober te gaan verlopen. Geen romantische dierentuindates, geen avondje dineren in een restaurant en als het een beetje tegen zit heeft PostNL tegen die tijd inmiddels net alle kerstkaarten weten te bezorgen, dus komt je cadeautje per post ook te laat. Gelukkig gloort er hoop aan de horizon. Eetsalon van Iersel komt met dè hit van 2021: De Valentijnsfrikandel. 

14 Februari is natuurlijk Valentijnsdag, de dag van de liefde. In 2021 zal deze er hoogstwaarschijnlijk anders uit gaan zien als andere jaren. Cadeautjes zoals bloemen en bonbons zullen de essentiële winkels uitvliegen en alles wat enigszins origineel is, is waarschijnlijk door de lockdown onuitvoerbaar. Maar Eetsalon van Iersel biedt de uitkomst, “deze dag maken wij voor u een frikandelliefdeshart. Wil jij je geliefde verrassen of misschien wel op een originele manier ten huwelijk vragen? Bestel dan op tijd uw frikandelliefdeshart.” Voor eenieder die deze snack nog meer bijzonder wil maken is er natuurlijk een frikandellenliefdeshart speciaal!

Je scoort de frikandel al voor €3,95 inclusief saus.
Dit prachtcadeau kun je afhalen bij de Korvelseweg, of (vanaf 5 euro) laat je deze vette verrassing bezorgen bij je geliefde!

Rozen gaan dood, bonbons vergaan, maar mijn liefde voor frikandellen blijft altijd bestaan.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.