DESPERADOS ROAD SHOW IS WEER TERUG MET LANGST DURENDE FESTIVAL VAN NEDERLAND

ROAD SHOW bizzey
Van vrijdag 19 tot en met zondag 28 juli in de Spoorzone in Tilburg. Het langst durende festival van Nederland komt dit jaar weer naar Tilburg tijdens de Tilburgse Kermis van 19 tot en met 28 juli. De grootste feestconcepten van Nederland nemen tien dagen op rij de podia van de Desperados Road Show in de Tilburgse Spoorzone over. Bijvoorbeeld Smerrig, maar ook Q-music the Party FOUT! en Tilburgs grootste Silent Disco. Daarnaast zijn er talloze foodtrucks, een grill & chill area, een zwembad en meer entertainment. De toegang is gratis.  

Tien festivaldagen op rij: het langst durende festival van Nederland tijdens de grootste kermis van de Benelux is al een attractie op zich. Tien dagen lang breken de meest gestoorde DJ’s en artiesten van het land the Highway en the Junction compleet af. Inderdaad, het festival heeft vanaf dit jaar twee hoofdpodia met iedere dag een ander genre. Succesvolle concepten (van Tilburgse bodem!) zoals Soepel by Desperados, Disco Snolly, Ik Mis de Zeroes en Sjannies Schuurtent zorgen voor een ongekend goede vibe, maar ook collectieven als Rewind, Smèrrig en Café de Puinhoop van Puinhoop Kollektiv zijn van de partij.

Desperados Road Show 2018

Q-music the Party FOUT!
Dit jaar verwelkomt de Desperados Road Show tijdens de Tilburgse Kermis op dinsdag 23 juli (traditioneel omgedoopt tot de ‘kermiscarnavals dinsdag’ van de Tilburgse Kermis) de Q-music the Party FOUT! met heel veel foute muziek en meezingers op het podium. De organisatie roept iedereen op die dag zo fout mogelijk gekleed de kermis op te gaan. Ook Tilburgs grootste Silent Disco komt wederom naar Desperados Road Show Festival. 

Uitbreiding
Dit jaar heeft de Desperados Road Show dus een tweede area: the Junction. Ook hier vinden elke dag andere feestjes plaats. Daarnaast barst de befaamde Wunderbar weer dagelijks uit z’n voegen. De mainstage van vorig jaar heet dit jaar “The Highway” en wordt een stuk groter, maar bezoekers kunnen nog steeds naast de DJ op het podium los gaan. Er komt een grote grill & chill area, waar het publiek de beste zomerse BBQ-gerechten kan verorberen en DJ’s draaien er vinyl. Kermisgangers moeten vooral hun zwembroek niet vergeten zodat ze een lekkere plons in het zwembad kunnen nemen… 

De beste vakantie van je leven
Mede hierdoor noemt de organisatie het festival een mogelijkheid tot de beste vakantie van je leven. Zwemmen, lekker eten, 10 dagen lang feesten met de grootste artiesten, daar hoef je vanaf heden geen dure vliegtickets meer voor te kopen. Via de website van de Road Show kun je nu direct je vakantie in Tilburg boeken. Een zogenaamde “passe-partout” biedt je 10 dagen lang gegarandeerd toegang tot het festivalterrein (ook als het vol is, zoals vorig jaar meerdere malen het geval was), daarnaast krijg je toegang tot speciale gedeeltes op het terrein en komt er een extra snelle bar voor passe-partouthouders. Met een knipoog krijg je van de organisatie ook extra beenruimte, een vliegticket en mag je 25kg handbagage meenemen.

Desperados Road Show derde editie
Het langst durende festival van Nederland vindt voor de derde keer tijdens de Tilburgse Kermis plaats en breidt net als de twee voorgaande jaren weer uit. In 2017 streek de Desperados Road Show voor het eerst neer naast het MIDI Theater. Het jaar daarop moest het noodgedwongen verkassen naar de Spoorzone, waar de capaciteit verdubbeld werd.

Nog steeds geen idee wat je moet verwachten? Hier heb je een aftermovie van de all-exclusive Desperados Road Show van vorig jaar!

Desperados Road Show online
https://www.facebook.com/desperadosroadshow/
www.roadshowfestival.nl

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.