DEZE ZOMER EEN GRATIS OPEN LUCHT BIOSCOOP IN TILBURG

Het is weer tijd voor heerlijke zomerfilms in de tuin van de NWE Vorst. Traditiegetrouw wordt de tuin op zes donderdagen in de zomer omgetoverd tot openlucht bioscoop. Net als de afgelopen jaren worden de films in thema geprogrammeerd. En dit jaar is het thema DESTINATION UNKNOWN. Ga mee op reis deze zomer en ontdek de meest uiteenlopende locaties, soms door de ogen van onverwachte hoofdpersonen. Dat alles chillend op een dekentje in de tuin van de NWE Vorst. Kom genieten van heerlijke zomerfilms! 

Bijzonder is dat de titels van de film niet worden verklapt. Laat je verrassen op de avond zelf. Wie goed leest kan misschien wel raden om welke filmtitel het gaat.

Destination: Istanbul
Reis tijdens de eerste editie in de zomerfilms in de NWE Vorst mee naar Istanbul en bekijk de stad door de ogen van vierpotige harige wezentjes. Soms laag bij de grond of vanaf grote hoogte richt de blik zich op de stad. Al duizenden jaren wandelen de beesten in en uit de levens van mensen. Zij zijn het die de stad zo kleurrijk maken. Zwervend door de straten, overal en nergens thuis. De katten van Istanbul leven tussen twee werelden, zijn wild noch tam, en brengen vreugde en een doel bij die mensen. Ze kiezen deze mensen zelf uit om hen te adopteren. In Istanbul zijn katten spiegels voor de inwoners; ze laten hen op een unieke manier reflecteren op hun leven.

PRAKTISCHE INFO
Tuin en bar zijn open vanaf 20.30 uur. De film start zodra het donker wordt, ongeveer om 22:15 uur. Toegang is gratis!

De filmvertoning gaat altijd door, bij slecht weer verhuizen we naar binnen.

Data: donderdag 12 juli
Toegang:gratis
Tuin open:  20.30 uur. Film start zodra het donker wordt.
Adres:  Willem 2 straat, 5038 BD Tilburg

Meer info: www.denwevorst.nl/ www.popupcinema.nu

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.