BINNENKORT NIEUWE EDITIE BUMPERKLUIVEN

BUMPERKLUIVEN_VRIJDAG_FINAL_042
Yes! Eindelijk is de heerlijke zomer van start gegaan en dat vieren we tijdens Bumperkluiven in de binnentuin van de Spoorzone in Tilburg. Na de succesvolle kick off vorig jaar vind je ons dit jaar van 9 t/m 11 augustus terug in de binnentuin van de Spoorzone. Dat wordt drie dagen lang smullen, genieten en ontspannen! 

Dit jaar wordt het grootser aangepakt. Denk aan extra foodtrucks, meer kindervermaak en live muziek. We slaan de handen in een met RAW, Volkstheater De Boemel en Club Smederij. Samen toveren we de binnentuin om tot de gezelligste spot van Tilburg. Dit weekend is de tuin gevuld met lekker eten, drinken en beleef je plezier en gezelligheid tijdens Bumperkluiven.

Neem plaats in de zon en geniet samen met je vrienden, familie, collega’s of je gezin van de diversiteit aan food, speciaal bieren, wijnen, cocktails en onze live muziek van verschillende singer songwriters tot funky bandjes!

Uiteraard denken wij ook aan onze kleine foodlovers.

Picnic verzorgt het kindervermaak dit jaar. Lekker spelen in de ballenbak, op het springkussen of gezellig knutselen. Wij hebben alles in huis voor een heerlijk weekend in Tilburg.

Er is aanbod voor elke portemonnee! En weet je wat nu het leukste is? Al dit leuks is ook dit jaar weer gratis toegankelijk!

Openingstijden:
Vrijdag 9 augustus: 16.00 – 23.00 uur.
Zaterdag 10 augustus: 13.00 – 23.00 uur.
Zondag 11 augustus: 13.00 – 22.00 uur.

Kortom: hét recept voor heerlijke dagen om samen te hangen, eten en drinken! Kom langs en ‘eet jezelf een ongeluk!’

Bumperkluiven 2018

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.