DWALERIJ IN VAKANTIESTEMMING OP ZONDAG 25 AUGUSTUS

SONY DSC
Wat moesten we lang wachten! Maar het is gelukkig bijna weer zover. Op 25 augustus is de allerleukste vermakelijke straatmarkt van Tilburg er weer! Foto: Jac Schalk

De Dwalerij is terug van vakantie en nog steeds in vakantiestemming! Waan je weer even in je vakantieland en beleef opnieuw de fijne sfeer in die mooie straten waar – hee wat toevallig – net een heel gezellig marktje was begonnen. Waar ze van die hele leuke spulletjes verkochten en waar die gezellige terrasjes waren.

Er staan weer leuke kraampjes met kunst, kitsch, en vintage. Met streekproducten, handgemaakte sieraden, bijzondere woonaccessoires, kleding en ambachtelijk design. En natuurlijk is er bij de winkels ook van allerlei leuks te zien en te doen. Kom dus allemaal lekker slenteren en dwalen. Beetje proeven, beetje hangen. Hier een beetje snuffelen en daar wat kijken. Koop wat leuks voor jezelf of een ander. Ga lekker even zitten bij een van de vele terrasjes, doe een ouderwets straatspelletje mee of sta even stil bij een van de muzikale optredens of straattheater. Oogjes dicht en je hebt dat vakantiegevoel zo weer te pakken!

En wist je dat het tijdens de komende Dwalerij ook Redhead Days 2019 is? Voor de eerste keer kleurt Tilburg rood en zijn er duizenden roodharige bezoekers uit de hele wereld in de stad! Extra leuk dus! Ook als je bruin, zwart, wit paars of groen haar hebt.

Op zondag 25 augustus is de Dwalerij van 10.00 – 15.00 uur in twee van de mooiste straten van Tilburg, de Noordstraat en de Nieuwlandstraat. Tot daar!

Het blijft een heerlijke zomer want ook 29 september is er nog een Dwalerij. Voor meer informatie of een kraam huren kijk je op www.facebook.com/dwalerijof www.dwalerij.nl.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.