EET LEKKER MEE MET DE AABE!

EET LEKKER MEE MET DE AABE!

Van 11 t/m 30 juni staat de AaBe Fabriek in het teken van lekker eten! Scoor verrukkelijke ingrediënten, een nieuwe eettafel of doe een drankje in één van de horecagelegenheden.

We maken winkelen in de AaBe Fabriek nu nóg leuker, want er is een spectaculaire winkelactie! Je maakt kans op een buitenkeuken t.w.v. € 349,- en nog vele andere fraaie prijzen!

Hoe doe je mee? Doe je aankopen bij de deelnemende winkels in de AaBe Fabriek. Spaar de aankoopbonnen op tot een minimaal bedrag van € 75,-, stop deze in de actie-envelop (die in iedere winkel in de AaBe Fabriek te krijgen is) en deponeer deze in de inleverpan in de passage.

Daarnaast organiseren we in de weekenden leuke activiteiten voor jong en oud. Knutsel samen met je kinderen een prachtige pannenkoek en lever deze in voor een echte! Of proef producten bij verschillende winkels!

Op zaterdag 30 juni maken we de winnaar van de buitenkeuken bekend. Kijk voor de volledige actie en alle activiteiten op aabefabriek.nl/actie.

AaBe Fabriek is helemaal klaar voor ‘Eet lekker mee met AaBe!’. Jij ook? Kom langs, profiteer van smakelijke aanbiedingen en ga voor die buitenkeuken! Voor meer informatie kun je terecht op de website van de AaBe Fabriek.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.

X