ELITE MODEL LOOK CASTING ZATERDAG VOOR HET EERST IN TILBURG

Op zaterdag 29 september vindt de casting van Elite Model Look Nederland voor het eerst plaats in Tilburg. Inschrijvingen voor de casting zijn nu helaas gesloten, maar ze waren open voor iedereen die droomt van een modellencarrière. De winnaars mogen mee doen met de Elite Model Look World 2018 competitie voor de kans op een modellencontract ter waarde van 150.000 euro. 

De inschrijvingen voor de casting zijn binnen en op 29 september vindt de laatste regionale casting van Elite Model Look Nederland 2018 plaats op het Pieter Vreedeplein in Tilburg. De gekozen modellen doen daar mee aan fotoshoots, een bootcamp, trainingen en diverse activiteiten om de titel Elite Model Look Nederland 2018 te winnen. Twintig bloedmooie jongens en meisjes strijden in de finale voor een modellen contract bij Elite Amsterdam waar ze vervolgens een internationaal contract kunnen winnen. 

Vorig jaar wonnen Renée Immink en Thomas van Gils de competitie. Renée bereikte de top 15 van de Elite Model Look World 2017 in Milaan. In de finale streden modellen uit ongeveer 30 andere landen tegen elkaar om een contract ter waarde van 150.000 euro te winnen. Topmodellen zoals Cindy Crawford, Lara Stone, Alessandra Ambrosio, Constance Jablonski en Gisele Bündchen zijn allemaal ontdekt tijdens de Elite Model Look zoektocht. 

Vanaf 13:00 uur is iedereen welkom bij het Pieter Vreedeplein in Tilburg om hun favoriete kandidaten aan te moedigen.