ERYKAH BADU NAAR 013 VOOR EXCLUSIEVE NEDERLANDSE SHOW

10erykah-badu1-facebookJumbo
Op maandag 12 augustus komt de ‘High Priestess of Neo-Soul’ Erykah Badu naar 013 voor een exclusieve Nederlandse show. De ticketverkoop start op vrijdag 31 mei om 10.00 via 013.nl

Toen Erykah Badu in 1997 haar debuut album ‘Baduizm’ uitbracht gaf ze ook direct het startschot voor een complete nieuwe muzikale beweging. Haar unieke sound, waarbij ze soulmuziek vermengde met lome hiphop beats, werd al snel betiteld als neo-soul. Datzelfde jaar liet ze gelijk zien dat ze ook live haar mannetje kon staan met het album ‘Live’ dat haar in Nederland een flinke hit opleverde met ‘Tyrone’.

Erykah haar fantastische zang en de manier waarop ze met haar stem steeds opnieuw het publiek weer weet te hypnotiseren leverde haar als snel de titel ‘High Priestess of Neo-Soul’ op. Een titel die haar siert, in haar omvangrijke carrière wist Badu namelijk al vier Grammy Awards te verzilveren. Haar unieke performance maakt elke live verschijning van Erykah er eentje om te koesteren.

Op maandag 12 augustus doet ze 013 aan voor een live performance, en wij kunnen niet wachten om de hoge priesteres van de neo-soul te verwelkomen op ons Tilburgse altaar.

Erykah Badu
Maandag 12 augustus 2019 | aanvang 20:00 | zaal open 19:00
Tickets € 71,40 (incl. €5,40 servicekosten) | Main Stage 
Voorverkoop vanaf vrijdag 31 mei om 10.00 via 013.nl  
013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.