EXTRA VOORSTELLING ARJEN LUBACH IN THEATERS TILBURG

Wegens succes heeft Theaters Tilburg een extra voorstelling van Arjen Lubach bijgeboekt. De voorstelling Arjen Lubach LIVE is op 11 maart 2019 te zien in de schouwburgzaal van Theaters Tilburg.

Na jarenlang in wisselende theaterformaties door het hele land te hebbengespeeld, stapte Lubach in 2014 over op televisie. Zijn show Zondag met Lubach bezorgde hem een miljoenenpubliek, verschillende internationale virals, een Nipkowschijf en de Televizierring. Maar omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, komt Arjen terug naar het theater. Alleen, persoonlijker en directer.

Verkoopinformatie 
Arjen Lubach LIVE  is op maandag 11 maart 2019 te zien in de Schouwburgzaal van Theaters Tilburg.

Tickets kosten € 25,50 voor de eerste en tweede rang en € 21,50 voor de derde rang. De kaartverkoop is in volle gang op www.theaterstilburg.nl, aan de balie van Ticketservice of telefonisch via 013 543 22 20.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.